Nowoczesne dekoracje
Podpowiadamy, jak najlepiej zaaranżować wnętrze, dzielimy się pomysłami na dodatki, radzimy, gdzie kupić dobre meble. Remontujesz lub urządzasz mieszkanie? Dołącz do dyskusji!
- kinga
Nowoczesne dekoracje
Hej wszystkim. Jakiego rodzaju dekoracje podobają wam się najbardziej? Mnie ostatnio w oko wpadły nowoczesne fotorolety. Wydaje mi się, że będą pasować tak naprawdę do każdego pomieszczenia, jeśli tylko wybierzemy odpowiedni kolor czy wzór. Macie coś do powiedzenia na ten temat?
-
kajuś9493
Re: Nowoczesne dekoracje
Post autor: kajuś9493 »
Bardzo lubię nowoczesne dekoracje, bo nie ukrywam, że dość mocno wpisują się w mój styl. Ostatnio widziałam bardzo fajne pomysły na stronie https://www.missdeco.pl/kolekcja/nasze-bestsellery i przyznam, że skorzystam, jeśli tylko będzie okazja. Na razie muszę przemyśleć sobie koncepcję i wtedy będę wiedziała, co będzie pasowało.
- Daria
A jakie będą w tym roku modne dekoracje świąteczne? Orientujecie się może? W jaki sposób Wy zazwyczaj przyozdabiacie swój dom przed świętami? Gdzie zaopatrujecie się w różnego rodzaju bożonarodzeniowe gadżety? Macie swoje ulubione sklepy? Jeśli tak, to jakie?
-
Sworć
Post autor: Sworć »
Fajne i praktyczne materiały dekoracyjne można zamówić w https://magichome.com.pl/. Polecam tu zdecydowanie. Fajna jakość, dobra dostępność, dobra jakość, więc można spokojnie udekorować praktycznie każde pomieszczenie. Do tego po prostu ceny normalne i to mi się mega podoba
-
elwiraś703
Post autor: elwiraś703 »
No na pewno nie będą pasować do każdego wnętrza, przecież to nowoczesna dekoracja jak sama napisałaś, więc raczej nie rozwleczesz ich w rustykalnej sypialni z baranimi skórami, sękatą podłogą i lnianą pościelą z haftem. Do NOWOCZESNYCH wnętrz faktycznie chyba każdych, bo wzorów pewnie od urwania głowy. Osobiście nie przepadam za nowoczesnym stylem, najwyżej wiklinowe lampy mi się podobają, takie coś jak tu: https://www.ekconcept.pl/lampy-wiszace- ... we-cat-20 i to też nie wszystkie. Do altanki fajne.
-
Lućka
Post autor: Lućka »
Jeśli stoicie w przeddzień organizowania wesela z pewnością przyjdzie czas kiedy zaczniecie szukać dekoracji na przystrojenie sali weselnej, domu , kościoła itp. Warto trochę poczytać na ten temat. Jedną z ważniejszych dekoracji na weselu jest bukiet ślubny. Kwiaty z których powstaje - to kwestia gustu i pory roku. Zajrzyjcie tutaj - a dowiecie się nieco o tradycji związanej z bukietem ślubnym.
-
Biśka
Post autor: Biśka »
Jeżeli będziecie potrzebowali konkretnych podpowiedzi w zakresie tego jak odpowiednio zabrać się za wystrój swojego wnętrza to w mojej opinii zdecydowanie warto tutaj zwrócić uwagę na wskazówki przygotowane przez https://krufkowa.pl/ gdzie znajdziecie sporo konkretnych informacji m.in Jak tanio urządzić balkon? czy również Jak urządzić mały pokój dla dwójki dzieci? co akurat nie jest wcale prostym zadaniem. Pozdrawiam serdecznie i udanych poszukiwań życzę!
burger king kupony android
burger king kupony android
- Tereska
Każdy z nas lubi coś innego, a wybór dekoracji zależy od gustu. Jednak jeśli szukacie nowoczesnych dodatków, to może spodoba się Wam ta strona https://dekolo.pl . W och ofercie znajdziecie metalowe świeczniki, wazony czy figury. Można też stworzyć własną kompozycję za pomocą koralików, cekinów czy wstążek, które nadadzą pomieszczeniu przytulnego charakteru. Wszystko jest dostępne na stronie.
-
Siona
Post autor: Siona »
Wnętrza bez dodatków są jak niedokończone obrazy, dlatego dla mnie bardzo istotnym dopełnieniem wnętrza. Sporo stron poprzeglądałam i najwięcej do siebie dodatków znalazłam na stronie Kler, gdzie dekoracje są wykonywane z tą samą dbałością co meble. Eleganckie uzupełnienie dla osób, które cenią dopracowane wnętrza.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budownictwo - projekty domów, budynków usługowych
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Zakupy do domu
- ↳ Zakup mieszkania
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Sprzęt AGD i RTV - opinie, serwis, ranking
- ↳ Meble
- ↳ Dekoracje i dodatki do domu
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Domowe DIY