alvare.pl opinie
Podpowiadamy, jak najlepiej zaaranżować wnętrze, dzielimy się pomysłami na dodatki, radzimy, gdzie kupić dobre meble. Remontujesz lub urządzasz mieszkanie? Dołącz do dyskusji!
- delia_71
Re: alvare.pl opinie
Hmm... Według mnie zdecydowanie warto zainwestować w materace od tej firmy. Kupiłam i jestem bardzo zadowolona - widać, że jest wykonany z wysokiej jakości materiałów. Wreszcie udało mi się zdobyć materac, w którym się nie zapadam i który jest bardzo komfortowy.
- iwonkaka
Jeśli szukacie dobrego materaca w rozsądnej cenie to koniecznie na https://alvare.pl/. Bardzo szeroki wybór i kompetentni sprzedawcy. Z pewnością doradzą coś, co się sprawdzi. U mnie tak to właśnie było.
- Kawa
Od kilku miesięcy testuję materac z firmy Alvare, i cóż mogę powiedzieć? Mega spanie. Wreszcie po nocy czuję się wyspana, a nie pogięta jak dotąd. Nawet plecy przestały mnie boleć. Także jeśli zależy wam na dobrych jakościowo materacach, w dobrej cenie, to tylko tam.
- roza15
Nie znam tego sklepu, ale zdecydowanie chciałabym poznać. Chętnie sprawdzę, co mają do zaoferowania, chociaż też mnie już zainteresowały materace Hilding https://hilding.pl/ i to na nich chciałabym się skupić. Co myślicie? Warto je kupić? Tutaj akurat widzę, że są porządne i naprawdę dają wysoki komfort, ale nie wiem, kupić, nie kupić? Co sądzicie?
- arnold87
Materace Alvare cechują się bardzo dobrym stosunkiem jakości do ceny. Dostępne modele są zróżnicowane, także każdy może znaleźć odpowiedni materac dla siebie. Serdecznie polecam ich sklep internetowy alvare.pl
- Hildegarda78
Post autor: Hildegarda78 »
Moja opinia o alvare.pl - szybko, sprawnie, bezproblemowo. Super wybór i dobra obsługa. Polecam.
- Dajmira
Spałam kiedyś na piankowym materacu starej generacji, który miałam w domu od lat. Rok temu wymieniłam go na model z firmy Alvare i różnica w jakości snu jest powalająca. Nie ma mowy o bólu pleców czy karku po przebudzeniu. Mają świetny stosunek jakości do ceny, naprawdę warto do nich zajrzeć!
- agnieszka
Zakup dobrego materaca to inwestycja w dobry sen, a alvare.pl ma w swojej ofercie najlepsze modele. Na materacach od nich śpimy my z mężem i nasza córka. Poziom komfortu jest bardzo wysoki i nic się z nimi nie dzieje. Jeżeli szukasz dobrej jakości, to to jest najlepsze miejsce.
- Dżamil
Od zawsze bardziej wysypiałem się na twardym materacu i długo szukałam zanim trafiłem na ofertę alvare.pl. Kupiłem materac kokosowy, który najchętniej zabierałbym ze sobą w każdą podróż, bo tylko na nim się wysypiam.
- bogdał75
Problemy z kręgosłupem nie dawały mi spać. W końcu kupiłem materac ortopedyczny z kolekcji pro system i sen to teraz czysta przyjemność Polecam Alvare!
wadowice parking
wadowice parking
- Agata_71
Kupiliśmy z mężem materac z kolekcji Perfekt https://alvare.pl/twarde-materace/materac-do-sypialni. Jest dla nas idealny, ponieważ jest między nami dość spora różnica w wadze. Teraz śpi nam się idealnie.
- Ewa
Po długotrwałych problemach ze snem postanowiłam zakupić solidny materac. Specjaliści ze sklepu Alvare polecieli mi materac wysokoelastyczny. To był strzał w dziesiątkę! Jest bardzo wygodny i komfortowy, a problemy ze snem są już historią.
- Żywia
Ostatnio kupiłam materace piankowe do łóżeczek dla moich bliźniaków. Chłopaki mają już po 5 lat i bardzo szybko rosną, dlatego nie chciałam wydawać fortuny na nowy materac. Idealnie współgrają z regulowanymi stelażami. Bardzo polecam.
- Odeta
Dla mojej mamy kupiłem ostatnio poduszkę ortopedyczną z oferty Alvare. Ze względu na problemy z kręgosłupem w odcinku szyjnym, nie mogła się wyspać. Teraz to nawet zdarza się jej pospać dłużej, a zawsze była rannym ptaszkiem : ) Myślę, że to był bardzo dobry zakup.
- Hiacynta_93
Post autor: Hiacynta_93 »
Inwestycja w materace od tej firmy dała mi w końcu zdrowie i spokojny sen. Dzięki temu znikł też stres i problemy z zasypianiem. Eksperci z Alvare doradzili mi w kwestii wyboru właściwej twardości materaca i dobrali wszelkie parametry zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam
- mieczysław
Post autor: mieczysław »
Często podróżuję służbowo i nocuję w różnych obiektach noclegowych. Niestety często spotykałem się z niską jakością poduszek. Po całym dniu jazdy samochodem marzyłem tylko o wygodzie podczas snu i bywało z tym ciężko. Od żony dostałem w prezencie poduszkę ortopedyczną od Alvare. Teraz wszędzie zabieram ją ze sobą i nie muszę się o nic martwić.
Post autor: Kaśka »
Poduszka ortopedyczna to bardzo fajna i przydatna na prawdę rzecz. Ja akurat ostatnio przeglądałam poduszki i materace w sklepie internetowym materacnawymiar.pl, bo zastanawiam się też nad materacem kokosowym na indywidualny wymiar pod moje łóżko. Mam już niestety mocno wysłużony i stary materac więc pewnie pora na wymianę. Może też do tego jakiś fajny pokrowiec lub ochraniacz na materac.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budownictwo - projekty domów, budynków usługowych
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Sprzęt AGD i RTV - opinie, serwis, ranking
- ↳ Meble
- ↳ Dekoracje i dodatki do domu
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Domowe DIY
- ↳ Zakładamy ogródek - porady ogrodnicze
- ↳ Pomoc prawna