Rower w prezencie
Off topic, dyskusje na różne tematy. Jeśli Twój temat nie pasuje się do żadnej z powyższych kategorii, dodaj go tutaj.
- comanka
Rower w prezencie
Chce zrobić prezent z okazji rocznicy ślubu dla mojej żony. Wiem, ze lubi jeździć na rowerze i szukałem w tym katalogu https://katalog.bikeworld.pl/2019/web/ jakiegoś fajnego rowera. Troche trudno mi sie na coś zdecydować. Podpowiecie?
- sadler20
Re: Rower w prezencie
Myślę, że to świetny pomysł po pierwsze dlatego, że możecie wspólnie spędzać czas jeżdząc na rowerze, a po drugie to bardzo dobre dla Waszego zdrowia i Waszej kondycji!
Jeżeli chcesz możesz też zerknąć tutaj teraz trwa fajna promocja na rowery elektryczne także nawet lepsze rozwiazanie bo jak żona się zmęczy to wiesz - jest jeszcze mozliwosc by lekko sie wspomogla silnikiem elektrycznym. Moim zdaniem to świetne rozwiązanie dla każdego, a szczególnie dla osób starszych lub takich które nie mają dobrej formy.
Jeżeli chcesz możesz też zerknąć tutaj teraz trwa fajna promocja na rowery elektryczne także nawet lepsze rozwiazanie bo jak żona się zmęczy to wiesz - jest jeszcze mozliwosc by lekko sie wspomogla silnikiem elektrycznym. Moim zdaniem to świetne rozwiązanie dla każdego, a szczególnie dla osób starszych lub takich które nie mają dobrej formy.
- Iskierka
Ja ostatnio w prezencie dostałem voucher na taki tunel aerodynamiczny w Warszawie . Muszę powiedzieć, że adrenalina tam jest na najwyższym poziomie. Można spróbować jak to jest podczas wolnego spadania.
Każdy skarży się na swoją pamięć, a nikt nie skarży się na swój rozum.
- ariana
Jak dla mnie super pomysł na prezent. Kto nie ucieszyłby się w końcu z roweru. Jak jeszcze nie znalazłaś niczego odpowiedniego dla siebie to możesz zajrzeć sobie na stronę https://pmbike.pl . Tam znajdziecie wszelkiego rodzaju rowery i nie tylko. Możecie tam znaleźć unikalne modele, dlatego warto zajrzeć do tego sklepu.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budownictwo - projekty domów, budynków usługowych
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Sprzęt AGD i RTV - opinie, serwis, ranking
- ↳ Meble
- ↳ Dekoracje i dodatki do domu
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Domowe DIY
- ↳ Zakładamy ogródek - porady ogrodnicze
- ↳ Pomoc prawna