Jeżeli szukasz renomowanego salonu kosmetycznego z nowoczesnym sprzętem, profesjonalną obsługą i gwarancją bezpieczeństwa to NEWLOOKs Permanent Makeup https://www.permanentny.com/ jest dla ciebie. Wykonujemy usługi makijażu permanentnego brwi, oczu i ust. Dodatkowo zajmujemy się korektą i usuwaniem makijażu trwałego. Znajdziesz u nas najwyższej jakości pigmenty oraz szeroką bazę kolorów. Zapraszam na stronę internetową po więcej informacji.
nauka angielskiego warszawa
Makijaż permanentny Warszawa
Off topic, dyskusje na różne tematy. Jeśli Twój temat nie pasuje się do żadnej z powyższych kategorii, dodaj go tutaj.
- oraetlabora
- Kulka
Re: Makijaż permanentny Warszawa
Nie jestem przekonana do takiego makijażu, bo moze byc i tak ze cos nie wyjdzie a wtedy męcz się z tym przez dlugi czas... masakra. Ja lubie robic sobie makijaz choc nie potrafie robic tego tak profesjonalnie wiec przed wazniejszymi imprezami decyduje sie na makijaż z dojazdem w warszawie . Jest to swietne rozwiazanie dla osob ktorym zalezy na czasie i chca miec piekny makijaz, ktory wytrzyma wiele godzin. Mnie sie akurat bardzo podobaja te w wykonaniu Mobile Salon http://www.mobilesalon.net/nasze-uslugi ... -warszawa/ - potrafia podkreslic urodę 

- werka2
Nie ma mowy o tym by coś nie wyszło jeśli wybierze się doświadczoną linergistkę, która ma doświadczenie i zna się na rzeczy
Jeśli chodzi o Warszawe to polecam Dominikę Kossakowską. Podchodzi indywidualnie do każdego, pracuje na dobrych materiałach. Zresztą wystarczy popatrzeć na jej fp na facebooku, tam wrzuca fotki swoich prac 

- bibik
ja ostatnio robilam permanentny brwi w Salonie Figaro w Warszawie, kolezanka tez tam byla i widzialam u niej wlasnie jak fajnie to wyglada, no i tez sie zdecydowalam
ksztalt, kolor, wszystko super
no i swietne podejscie do klienta, a to sie ceni. maja tam tez uslugi fryzjerskie, wiec nie bede musiala chodzic w kilka miejsc tylko za jednym zamachem zalatwie wszystko co potrzeba
dla mnie wyjscie idealne

- polla
werka2 masz rację
Zgadzam się że jeżeli robić makijaż permanentny w Warszawie to tylko w salonie Jest Pięknie i u Dominiki. Jest nie tylko miła ale co najważniejsze posiada duże doświadczenie , jest bardzo dokładna a makijaż w jej wykonaniu wygląda bardzo naturalnie. Jak dla mnie bomba 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Budownictwo - projekty domów, budynków usługowych
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Sprzęt AGD i RTV - opinie, serwis, ranking
- ↳ Meble
- ↳ Dekoracje i dodatki do domu
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Domowe DIY
- ↳ Zakładamy ogródek - porady ogrodnicze
- ↳ Pomoc prawna