Lifting Twarzy

Off topic, dyskusje na różne tematy. Jeśli Twój temat nie pasuje się do żadnej z powyższych kategorii, dodaj go tutaj.
Awatar użytkownika
Samerba

Lifting Twarzy

Post autor: Samerba »

Jak wam się sprawdza urządzenie Q-tera 2.0 RF Mikroigłowy do liftingu twarzy? Jestem ciekawa opinii, jeśli ktoś stosuje w gabinecie? Zawsze warto popytać, zanim zakupi się taki sprzęt.
Awatar użytkownika
Jamix

Re: Lifting Twarzy

Post autor: Jamix »

Jestem zadowolona z tego urządzenia, używam go jakiś czas i świetnie się sprawdza. Teraz moja znajoma kupowała do swojego gabinetu i obecnie trwa promocja nowego modelu urządzenia na rynku polskim. Więc warto skorzystać z możliwości zakupu po nieco niższej cenie.
Awatar użytkownika
Samerba

Post autor: Samerba »

To super jak można kupić w niższej cenie, tego typu urządzenia muszą kosztować, a jeśli można cos zaoszczędzić to zawsze na plus :) A gdzie kupowałaś, jeżeli mogę spytać? I czy trzeba długo czekać jak się takie urządzenie zamówi?
Awatar użytkownika
Jamix

Q-tera RF 2.0 - RF MIKROIGŁOWY kupowałam od IFAPRO. A jeśli chodzi o realizację zamówienia, to urządzenia są dostępne od ręki. Warto tez do nich zadzwonić albo wysłać maila, oni z pewnością wszystko ci wyjaśnią.
Awatar użytkownika
Jamix

Poza tym przy zakupie tego urządzenia dostajesz gwarancje 24 miesiące. Można umówić w szybkim terminie szkolenie, a to jest bardzo ważne. Ogólnie jest to urządzenie bezawaryjne, więc warto.
ODPOWIEDZ