Kupowanie leków online - jaka apteka?
Off topic, dyskusje na różne tematy. Jeśli Twój temat nie pasuje się do żadnej z powyższych kategorii, dodaj go tutaj.
- swieca
Kupowanie leków online - jaka apteka?
Kupujecie leki online czy stacjonarnie? Myślę, że w obecnej sytuacji światowej najlepiej kupić je przez Internet. Ciekawą ofertę znalazłam tu: https://www.apteka-leki.pl/ Można tam zamówić różne leki dostępne w trudnej sytuacji. Nie narażamy swojego zdrowia, ponieważ nie wychodzimy z domu i zakupy robimy zdalnie. A jakie jest wasze zdanie na ten temat?
- Beata86
Re: Kupowanie leków online - jaka apteka?
Jakoś nie "przemawiają" do mnie apteki internetowe, ja korzystam zawsze z okolicznych aptek stacjonarnych, a na stronie https://olekach.pl/ mogę sprawdzić która z nich jest czynna, ewentualnie wyszukać otwartej całą dobę. Na stronie można znaleźć wiele poradników na temat zdrowia itp.
- messa
Takie zakupy w internetowych aptekach są bardzo wygodne. Od czasu do czasu warto sprawdzić stan naszej apteczki i uzupełnić zawartość w miarę potrzeb. Są preparaty, które zawsze warto mieć w domu. A jak niedługo przyjdzie czas opalania to zapobiegawczo warto na oparzenia skóry też coś skutecznego kupić.
- parasite
Ja jestem jednak zwolennikiem tradycyjnego kupowania leków, stacjonarnie - od zeszłego roku kupuję w aptece DOZ, oni jako pierwsi w mojej okolicy wprowadzili możliwość realizacji e-recepty.
- sevenpoints
Post autor: sevenpoints »
Teraz sporo osób robi takie zakupy w aptekach internetowych : https://www.e-zikoapteka.pl/ i według mnie to bardzo dobre rozwiązanie - szczegolnie w obecnej sytuacji. Wiem jednak że taka maseczka na koronawirusa jest obecnie dosyć trudno dostępna - wciąż istnieje nakaz noszenia maseczek w miejscach publicznych
- barttonn44
Post autor: barttonn44 »
Jeśli szukacie dobrej i sprawdzonej apteki ze sporym asortymentem w korzystnych cenach, koniecznie moim zdaniem powinniście zajrzeć tutaj https://www.phamily.pl/ . Na pewno bez problemu zakupicie tu wszystkie leki jakie będą wam potrzebne
- roza15
Właśnie nie wiem, gdzie ja coś nakupuję, bo męczy mnie stan zapalny po tatuażu i jakoś sobie z nim poradzić muszę. Może akurat nie jest to ciekawy temat, ale ja zawsze miałam bezproblemowe gojenie, stąd moje zdziwienie, co i jak. Ogólnie mam wrażenie, że jak mi nie pomożecie, zostanie lekarz.
Post autor: bełka »
Nie zawsze jest sens kupować online tym bardziej, że leków na receptę nie można w ten sposób kupić. Moi rodzice też wolą zakupy stacjonarnie, w DOZie jest akcja dla starszych osób, 20% rabatu na wszystkie leki. Zakupy trzeba zrobić do 12:00, wydaje mi się, ze warto bo każda oszczędność się przyda
Post autor: antośka »
jeśli chodzi o leki to zawsze kontaktuję się z lekarze online . Teleporada odbywa się po krótkim czasie z bardzo dobrym lekarzem, a receptę na swoje lekarstwa mam już po chwili, więc nie muszę się martwić, że mi ich zabraknie. Kosztu takiej porady jest naprawdę niewielki
Post autor: Łucja »
Nie kazdego da się przekonać do zakupów online. Zwłaszcza jesli chodzi o osoby starsze. Warto wiedzieć, że stacjonarnie tez można trafić na fajne promocje, np. doz ma promocje dla seniorów 60+, 20% zniżki między 8:00, a 12:00
_______________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________
Post autor: kroła »
Kilkukrotnie zamawiałam w tej aptece https://www.aptelia.pl/ świetne miejsce, ceny mają konkurencyjne duży wybór produktów, wolę ten sposób zamawiać potrzebne mi leki i kosmetyki, da sie łatwo znaleźć potrzebne produkty i dostawy są dosyc szybkie __________________
Post autor: żarowka »
ja teraz robię zamówienie wakacyjne bo chcę uzupelnić braki apteczki, zastanawiam sie co skompletować, wrzuciłam już do koszyka Vaxol do uszu, powinien zabezpieczyć uszy przed zatykaniem i moze by ć uzywany przez wszystkich domowników ________________________________
Post autor: miśka »
a jak tam u nich z terminami wysyłki?kroła pisze: ↑07 cze 2021, 21:47 Kilkukrotnie zamawiałam w tej aptece https://www.aptelia.pl/ świetne miejsce, ceny mają konkurencyjne duży wybór produktów, wolę ten sposób zamawiać potrzebne mi leki i kosmetyki, da sie łatwo znaleźć potrzebne produkty i dostawy są dosyc szybkie __________________
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budownictwo - projekty domów, budynków usługowych
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Sprzęt AGD i RTV - opinie, serwis, ranking
- ↳ Meble
- ↳ Dekoracje i dodatki do domu
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Domowe DIY
- ↳ Zakładamy ogródek - porady ogrodnicze
- ↳ Pomoc prawna