Kamera na budowę Orllo TZ1 Moro - opinie

Off topic, dyskusje na różne tematy. Jeśli Twój temat nie pasuje się do żadnej z powyższych kategorii, dodaj go tutaj.
Wobik

Kamera na budowę Orllo TZ1 Moro - opinie

Post autor: Wobik »

Hej,
Czy będziecie mi w stanie powiedzieć na jaki monitoring warto będzie się zdecydować, jeśli chodzi o zabezpieczenie placu budowy przed próbami kradzieży materiałów budowlanych? Szukam opcji z panelem solarnym i na kartę SIM, ponieważ na miejscu nie ma stałego dostępu do interentu oraz prądu. Czy Orllo TZ1 Moro się sprawdzi?
Jeremy

Re: Kamera na budowę Orllo TZ1 Moro - opinie

Post autor: Jeremy »

Jeśli zależy Ci żeby kamerę można było szybko zabierać z placu na plac to dobry wybór. Jak kamera ma zostać na stałe to warto sprawdzić model orllo z17 z panelem, ma lepszą jakość nagrań i przede wszystkim dużo mocniejszy panel.
Ossi

Post autor: Ossi »

Ja uważam, że bardzo fajny sprzęt za rozsądne pieniądze. Tak jak pisze poprzednik TZ1 lub Z17 od Orllo to jedne z lepszych propozycji dostepnych na rynku w swojej klasie z dobrym panelem solarnym, akumulatorem i dodatkowymi funkcjami typu tryb nocny, detekcja, powiadomienia alarmowe. No i tez z porządnym zoomem.
Freki

Post autor: Freki »

Bardzo dobry sprzęt, nawet w rankingach z tego co patrzyłem na onecie to wśród fotopułapek zajmuje pierwsze miejsce. Można jednocześnie liczyć na bardzo fajny zoom, dobrą jakość obrazu, powiadomienia alarmowe i dwustronna komunikację głosową. Daj znać, jak wybierzesz ;)
Lufik

Post autor: Lufik »

Jakościowy sprzęt w zakresie monitoringu jest bardzo ważny, szczególnie jeśli macie dzałkę z dala od sasiadów i jednak musicie zostawić materiały na działce bo chętni się na pewno znajdą na próbe kradziezy. Taka kamera bardzo skutecznie ich odstraszy, dlatego warto wybrac wariant obrotowy
Gonno

Post autor: Gonno »

Warto sprawdzic sobie rankingi na których wśród fotopułapek tz1 moro jest na pierwszym miejscu. Produkt ostateczny zgodny ze specyfikacją, można ją dobrze ukryć także jak ktoś niepowołany wejdzie na działkę w celu kradziezy to od razu dostaniesz powiadomienia alarmowe.
marek445

Post autor: marek445 »

Jeżeli są tutaj osoby, które mają w planach zakupić nowy system monitoringu lub system alarmowy, to co powiecie na ofertę sklepu internetowego IVEL - www.ivel.pl . Jest to sklep, z którego oferty korzystałem wielokrotnie i nigdy nie było najmniejszego problemu.
ODPOWIEDZ