Zdjęcie na nagrobek

Radzimy, podpowiadamy, dyskutujemy. O problemach, wątpliwościach i pomysłach.
Awatar użytkownika
Jadwiga1969

Zdjęcie na nagrobek

Post autor: Jadwiga1969 »

Hej. Planujemy z siostrą odnowić nagrobek naszych dziadków i na pewno przydałaby się zmiana zdjęcia. Czy ktoś z was korzystał z usług firmy ovale.pl? Wiem, że zajmują się takimi rzeczami.
Awatar użytkownika
Maksyma1988

Re: Zdjęcie na nagrobek

Post autor: Maksyma1988 »

Rok temu zlecałam im wykonanie fotografii na porcelanie. Bardzo szybko zrealizowali zamówienie i w naprawdę niewygórowanej cenie. Zdjęcie pięknie się prezentuje, więc jestem zadowolona. Z pewnością polecam ovale.pl.
ginamó

Post autor: ginamó »

Nawet najpiękniejsze zdjęcie nie poprawi ogólnego odbioru brzydkiego nagrobka. Dlatego uważam, iż trzeba zgłosić się do specjalistów w celu wykonania jak najpiękniejszego nagrobka. Realizację tego zadania powierzyłem specjalistom z www.nagrobki-wegorzewo.pl . Efekt końcowy jest doskonały.
Awatar użytkownika
izakk

Post autor: izakk »

Jadwiga1969 pisze: ↑28 sie 2020, 2:12 Hej. Planujemy z siostrą odnowić nagrobek naszych dziadków i na pewno przydałaby się zmiana zdjęcia. Czy ktoś z was korzystał z usług
Fotograf może nawet poprawić jakieś stare zdjęcie tak, aby nadawało się do wywołania. Raczej każdy oferuje takie usługi.
mąż

Post autor: mąż »

Jeśli czeka cię ceremonia pogrzebowa to warto ją zlecić fachowcom którzy odpowiednio zajmą się całym pogrzebem. Mam na myśli ten zakład https://www.elizjum-warszawa.pl/ gdzie odpowiednio zajmą się całym pogrzebem. Mają w ofercie nawet usługę kremacji jeśli tego sobie życzysz. Pomogą także w sprawach urzędowych bo jest tego trochę do załatwienia.
pmazurek

Post autor: pmazurek »

Wszystko zależy od rodziny czy chcą dać zdjęcie na nagrobek, czy nie. Jeżeli nie umiecie zdecydować się na konkretny nagrobek to polecam pomnik granitowy pojedynczy - najlepszy wybór, jakiego można dokonać.
wkatarzyna

Post autor: wkatarzyna »

Zgadzam się z tym, że to zależy od tego czy rodzina chce, czy nie. Z mojej strony polecam Wam nagrobki granitowe Poznań wykonane przez firmę Nagrobki Katarzyńska.
emi88

Post autor: emi88 »

A ja zastanawiam się nad tym czy nie zamówić nagrobek bydgoszcz u firmy Rychlik Kamieniarstwo. Powie wam, że ich propozycje całkiem mi się spodobały, ponieważ mają ładne pomniki i z tego co się dowiedziałam cena na nie jest niewygórowana.
ODPOWIEDZ