Gdzie naprawić rower?

Radzimy, podpowiadamy, dyskutujemy. O problemach, wątpliwościach i pomysłach.
Awatar użytkownika
sulibor-66

Gdzie naprawić rower?

Post autor: sulibor-66 »

Cześć. Gdzie naprawiacie swoje jednoślady? Co zrobilibyście, gdyby zaskoczyła was awaria w trakcie przejażdżki? Na pewno nie warto panikować, bo brak powietrza w oponie czy inny problem da się szybko rozwiązać. Nie wiem, czy słyszeliście, ale w wielu miastach pojawiają się stacje naprawcze dla rowerów wyposażone w wiele niezbędnych narzędzi. Korzystaliście już z takiej stacji?
sebek44

Re: Gdzie naprawić rower?

Post autor: sebek44 »

sulibor-66 pisze: ↑26 lip 2021, 22:21 Cześć. Gdzie naprawiacie swoje jednoślady? Co zrobilibyście, gdyby zaskoczyła was awaria w trakcie przejażdżki? Na pewno nie warto panikować, bo brak powietrza w oponie czy inny problem da się szybko rozwiązać. Nie wiem, czy słyszeliście, ale w wielu miastach pojawiają się wyposażone w wiele niezbędnych narzędzi. Korzystaliście już z takiej stacji?
Czym czyścić rower o to jest pytanie? https://centrumkolarskie.pl/czym-czyscic-rower/ :D Przed naprawą najlepiej swoja maszyne dobrze wyczyścić odpowiednimi płynami do czyszczenia napędu w rowerze. Jesli tego nie zrobisz serwis doliczy ci do usługi naprawy roweru konkretną kwote za czyszczenie roweru.
arielkaa

Re: Gdzie naprawić rower?

Post autor: arielkaa »

W sieci, jak dobrze poszukacie to znajdziecie dobrego fachowca od rowerów. Ale zdaję sobie sprawę, że również serwis rowerowy białystok cennik powinien mieć korzystny, żeby w ogóle się opłacało naprawić sprzęt. Ja słyszałam, że firma Bike Spot jest bardzo dobra i ma konkurencyjne ceny.
ODPOWIEDZ