Gadżety erotyczne

Radzimy, podpowiadamy, dyskutujemy. O problemach, wątpliwościach i pomysłach.
Antoś78

Gadżety erotyczne

Post autor: Antoś78 »

Czy w Waszej sypialni korzystacie z gadżetów erotycznych ? Zastanawiam sie nad zakupem kilku ackesoriów, jednak dalej zastanawiam sie czy jest to dobry pomysł.
Węgrzyn

Re: Gadżety erotyczne

Post autor: Węgrzyn »

W moim przypadku gadżety erotyczne pomogły nam zwalczyć rutyne w naszej sypialni. Mam kilka produktów, z którego czasami korzystamy, także według mnie zakup takich produktów to dobry pomysł.
Antoś78

W takim razie co warto zakupić ? Co możesz nam polecić na początek ? W sieci jest sporo róznych produktów i cięzko sie na coś zdecydować.
Węgrzyn

Post autor: Węgrzyn »

Wszystko zależy od Twoich preferencji, ponieważ produktów jest wiele, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie. Jeżeli chodzi o sprawdzony sklep, to mogę Ci polecić https://xn--wiat-bswish-dfc.pl .
Antoś78

Dzięki wielkie za poradę, w wolnej chwili sprawdze ich ofertę i wybiore coś dla siebie. Życze miłego dnia i szcześliwego Nowego Roku .
Miśkidwa

Post autor: Miśkidwa »

Każdy z nas lubi co innego, jednak nie każdy wszystkiego próbowała, a warto czasem może spodobać ci się cos, o czym nawet byś nie pomysł. my ostatnio znaleźliśmy gadżety https://secretplace.pl/obroze-i-kneble/ do kneblowania i tych zabaw, na początku miałam obawy, jednak odważyłam się spróbować, i polecam takie fajne emocje, byłam zaskoczona.
Halinkaą

Post autor: Halinkaą »

Gadżety są fajne ale najważniejsza jest spontaniczność, bez tego i gadżety nie pomogą. Mnie w tym pomogła antykoncepcja, od kiedy biorę belare to mam spontaniczny sex. Nie musze się martwic płodnymi dniami, dzięki czemu nie mam stresu .Wcześniej to bywało różnie, gdyż miałam nieregularny okres i te dni wypadały róznie. Teraz juz nie mam takiego problemu.
ODPOWIEDZ