Wada postawy u dziecka

Rozmowy na wszelkie tematy związane z lekami, lekarzami, poradniami i chorobami. Porady i opinie.
Awatar użytkownika
marcela_60

Wada postawy u dziecka

Post autor: marcela_60 »

Cześć. Czy zauważyliście, że u coraz większej liczby dzieci rozwijają się wady postawy? Według mnie najlepszą metodą, żeby temu zapobiec, jest rehabilitacja dzieci w Warszawie. Warto dbać o zdrowie naszej pociechy już on najwcześniejszych dni, prawda? Ciekawi mnie wasze zdanie.
Zbyś67

Re: Wada postawy u dziecka

Post autor: Zbyś67 »

No oczywiscie, że rehabilitacja jest ważna, ale najpierw żeby do niej w ogóle doszło, no to trzeba u lekarza się zapisac na wizytę żeby zrobić badania, okreslic rodzaj wady postawy itd.
nie idzie się od razu na rehabilitację nie widząc dokładnie co dziecku dolega i jak to leczyć
Marcyś95

Re: Wada postawy u dziecka

Post autor: Marcyś95 »

Zbyś67 pisze: ↑25 lip 2021, 13:40 No oczywiscie, że rehabilitacja jest ważna, ale najpierw żeby do niej w ogóle doszło, no to trzeba u lekarza się zapisac na wizytę żeby zrobić badania, okreslic rodzaj wady postawy itd.
nie idzie się od razu na rehabilitację nie widząc dokładnie co dziecku dolega i jak to leczyć
Zgadzam sie całkowicie, w ogóle rehabilitacja czy dorosłego czy dziecka zawsze wymaga najpierw wizyty u lekarza pierwszej opieki, a potem dopiero zaczyna się cała reszta.
W sumie można nawet bez wychodzenia z domu część spraw pod to załatwić, np. korzystając z konsultacji online, jak tu z pediatrą: https://kataloglekarzy.telemedi.com/spe ... a/pediatra w przypadku dziecka, a potem przerzucić się na ciąg dalszy działań wg tego, co podpowie.
Ja ostatnio bardzo lubię takie upraszczanie sobie wizyt, właśnie przez video konsultacje czy telefon.

zabiegi kosmetyczne na twarz forum
ODPOWIEDZ