Skórzany portfel
Zbiór porad i inspiracji dla pasjonatów majsterkowania. Wszystko, co niezbędne do tworzenia projektów DIY.
- Werka01
Re: Skórzany portfel
Myślę, że fajny i porządny portfel to jest naprawdę idealny prezent zarówno dla faceta jak i kobiety - https://preorder.pl/akcesoria-i-gadzety/portfele. Jest to taki prezent, który jest praktyczny i funkcjonalny i każdy go używa na co dzień. A według mnie takie praktyczne prezenty są najlepsze ponieważ mogą się na coś przydać i nie leżą bezużytecznie w szufladzie. Dlatego zawsze warto przemyśleć co komuś może się przydać, żeby prezent był udany.

- kalusia
Czemu nie, jeśli lubi dostawać takie prezenty to jak najbardziej. No ale co roku przecież nie będziemy kupować ciągle tego samego prezentu, jeśli ma portfel to może warto pomyśleć o czymś innym. Myślę że trafnym prezentem tez będzie biżuteria z grawerem, bardzo ładną znajdziesz na stronie https://aleupominek.pl/ . Myślę że znajdziesz coś wyjątkowego dla niego.
- Kellys
Na pewno będzie to dobry pomysł na prezent zarówno dla kobiety jak i dla faceta:) Porządny, skórzany portfel to fajny dodatek, szczególnie teraz są modne bilonówki, portfele na karty i może w takich rozwiązaniach poszukacie pomysłu na prezent. Sprawdźcie sobie portfele damskie na stronie https://www.galante.pl/portfele-damskie Mają tu same świetne, już takie porządne marki.
- Emily Rose
Post autor: Emily Rose »
W życiu miałam już dużo portfeli tych tańszych ale również droższych markowych, żadne jednak nie zrobiły na mnie takiego wrażenia jak te z Money Kepper, nie tylko świetnie wyglądają ale również są bardzo wytrzymałe.
Post autor: Kaśka »
Jeśli chodzi o portfel męski skórzany to jest wiele ofert w sieci i na pewno coś znajdziesz. Idealnie nadaje się prezent dla faceta i zostaje tylko dobrać kolor czy kształt bo tu jest też wiele pomysłowych rozwiązań.
Post autor: dziećka »
Dobrze się też sprawdzi sam portfel na karty męski , można to w jakiś sposób pogodzić z zakupem portfela. Ja stawiam zawsze na rzeczy które mogą się przydać, które są praktyczne, dobrze wykonane, nie istnieje ryzyko szybkiego zniszczenia. Pomyślcie nad tym pomysłem.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budownictwo - projekty domów, budynków usługowych
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Sprzęt AGD i RTV - opinie, serwis, ranking
- ↳ Meble
- ↳ Dekoracje i dodatki do domu
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Domowe DIY
- ↳ Zakładamy ogródek - porady ogrodnicze
- ↳ Pomoc prawna