Prodentika.com.pl opinie

Polecamy najlepszych lekarzy, dyskutujemy o leczeniu, chorobach, przychodniach i szpitalach.
Awatar użytkownika
Ciechoslawa

Prodentika.com.pl opinie

Post autor: Ciechoslawa »

Cześć forumowicze! Czy ktoś z Was korzystał z usług kliniki stomatologicznej Prodentika z Warszawy? Macie na jej temat jakieś opinie? Niedługo wybieram się do stomatologa i chcę wybrać zaufaną klinikę. Wyraźcie swoje zdanie, jeśli tam byliście!
Awatar użytkownika
Darwit1971

Re: Prodentika.com.pl opinie

Post autor: Darwit1971 »

Jeśli chodzi o usługi stomatologii zachowawczej, to mam bardzo dobrą opinię na temat Prodentiki. Zabieg był przeprowadzony bezboleśnie, szybko i profesjonalnie – czyli tak, jak na to liczyłem.
Awatar użytkownika
Laurencja-65

Post autor: Laurencja-65 »

W klinice Prodentika zakładałam implanty stomatologiczne. Wszystko odbyło się w dobrej atmosferze, a ja szybko mogłam cieszyć się nowym uzębieniem.
Awatar użytkownika
oliwia78

Post autor: oliwia78 »

Prodentika to nowoczesny gabinet stomatologiczny w centrum Warszawy. Według mnie warto się tam wybrać, szczególnie jeśli zależy Ci na nowoczesnych usługach stomatologicznych.
Awatar użytkownika
Nira-92

Post autor: Nira-92 »

W prodentice można liczyć na profesjonalne podejście do pacjenta. Mimo skomplikowanego zabiegu z zakresu chirurgii stomatologicznej, obyło się bez bólu!
Awatar użytkownika
Dąbrówka

Post autor: Dąbrówka »

To najlepsza klinika w jakiej byłem – serdecznie Ci polecam, szczególnie, jeśli szukasz naprawdę doświadczonych specjalistów. Prodentika ma w sieci bardzo dobre opinie i według mnie ciężko na nie zapracowała. Na każdym kroku widać indywidualne podejście personelu do pacjenta.
Awatar użytkownika
delia_71

Post autor: delia_71 »

Polecam. Pracują tam dentyści z niezwykłym zaangażowaniem i pasją. Mają indywidualne podejście do problemu i rozumieją potrzeby pacjenta.
Awatar użytkownika
Rozamunda

Post autor: Rozamunda »

Pierwszy raz byłam tam na wizycie dwa lata temu i od tamtego czasu regularnie wracam. Metody dentystów są nowoczesne i co najważniejsze bezbolesne. Gabinet czysty i elegancki, oby było więcej takich miejsc 😊.
Awatar użytkownika
jarowit_77

Post autor: jarowit_77 »

Jak dla mnie gabinet prodentika prezentuje najwyższy standard leczenia. Ceny są atrakcyjne i proporcjonalne do jakości usług. Doskonała atmosfera, indywidualne podejście do pacjenta i nowoczesny sprzęt. Byłem tam na zabiegach związanych z estetyką zębów – moja opinia jak najbardziej pozytywna.
Awatar użytkownika
Kornelia

Post autor: Kornelia »

Jakiś czas temu musiałam poddać się trudnemu zabiegowi z zakresu chirurgii szczękowej. Cieszę się, ze trafiłam wtedy do gabinetu Prodentika. Dzięki temu cały zabieg odbył się szybko i bezboleśnie. Lekarz zadbał nie tylko o moje zęby, ale również samopoczucie. Myślę, że to klinika jakiej można zaufać.
Awatar użytkownika
sabina_76

Post autor: sabina_76 »

To zdecydowanie najlepsza klinika dentystyczna w Warszawie! Nowoczesny gabinet, profesjonalni stomatolodzy i pomocny personel. Cieszę się, że tam trafiłam i Tobie też polecam to miejsce. 
ODPOWIEDZ