uniwersalne perfumy

Miejsce tylko dla kobiet. Dyskusje o ciuchach, kosmetykach, zabiegach, odchudzaniu i wszystkich babskich sprawach.
Awatar użytkownika
szarlota_79

uniwersalne perfumy

Post autor: szarlota_79 »

Hej kochani! Czy słyszeliście o czymś takim jak perfumy unisex? Przyznam szczerze, że to dla mnie było spore zaskoczenie. Nie zdawałam sobie sprawy, że dostępne są zapachy, których mogą używać zarówno kobiety, jak i mężczyźni. Ktoś z was ich używał i chciałby podzielić się opiniami? Koniecznie dajcie mi znać, bo znalazłam kilka interesujących produktów :)
nova29

Re: uniwersalne perfumy

Post autor: nova29 »

Kochana od kilku lat używam perfum typu unisex, dedykowanych zarówno paniom jak i panom. Nie jest to więc dla mnie nowość. Uważam, że są świetne o ile oczywiście dopasujemy sobie odpowiedni zapach i wybierzemy produkt dobrej jakości- trwały, o niepowtarzalnym aromacie. Moja ulubiona kompozycja to zdecydowanie Tom Ford Tabacco Vanille. Trudno ją znaleźć w tradycyjnych drogeriach lecz jest dostępna w stałej ofercie https://perfumy.pl/product-pol-6303-Tom ... 00-ml.html . Orientalno- przyprawowe akcenty tych perfum zachwycają i ręczę, że cenę wynagradza jakość.
ODPOWIEDZ