Internetowa perfumeria Madeleine oferuje Państwu ponad 250 odpowiedników perfum markowych.
Szeroka gama zapachowa sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie.
Do wyboru 4 pojemności zamienników w niskich cenach:
10 ml - 8,99 zł
35 ml - 16,99 zł
53 ml - 24,99 zł
105 ml - 38,99 zł
Możliwość wysyłki za pobraniem, a także za granicę.
Dla zamówień powyżej 249 zł - DARMOWA DOSTAWA
Serdecznie zapraszam do naszego sklepu www.e-madeleine.pl
Perfumeria internetowa - odpowiedniki perfum
Miejsce tylko dla kobiet. Dyskusje o ciuchach, kosmetykach, zabiegach, odchudzaniu i wszystkich babskich sprawach.
- madeleine
- Kontakt:
- Emulka
Re: Perfumeria internetowa - odpowiedniki perfum
Tu kupiłam bardzo ładne perfumy dla siebie https://www.prouve.com/category-dlaniej Mają duży wybór zapachów ,zapachy są bardzo trwałe a cena nie jest wysoka. Dla siebie wybrałam nr #33 ,róza to moj ulubiony zapach. Ten sie utrzymuje na skórze bardzo długo.
- nat
Nie mam nic do zamienników perfum, tak naprawdę zapachy męskie https://www.perfumesco.pl/perfumy-meskie , te wiecie, tradycyjne, można zdecydowanie podrobić i będą równie trwałe, ale z zapachami damskimi niestety nie jest tak prosto. Dlatego już wolałabym wybierać markowe produkty. Wiecie, są lepsze i też aż tyle nie kosztują.
- Freja
Jakoś nie mam przekonania do zamienników. Poza tym...wiecie, że markowe perfumy też można kupić stosunkowo niedrogo? Ja np. nabyłam bardzo lubiane przez mojego partnera Dior Sauvage Parfum z dużym rabatem , bo oferowane w formie testera. Pojemność 100 ml wystarcza na długo, ponieważ trwałość zapachu jest niesamowita. Teraz zamierzam zamówić jakieś dla siebie, być może też wykreowane przez Dior albo Hugo Boss .
- Daria
Jeśli kogoś z Was interesują lane perfumy francuskie, to polecam zajrzeć do sklepu internetowego francuskieperfumy.pl/perfumy-damskie-francuskie-lane, w którym znajdziecie naprawdę spory wybór takich zapachów i to po całkiem niewygórowanych cenach
Post autor: martuś6 »
Zgadzam się bo też raczej nie mam przekonania do zamienników, raz wąchałam jakieś podobne i jednak to nie było to :/ ostatnio nawet trafiłam na wpis jak kupić perfumy damskie do 100 zł więc jest dość sporo rozwiązań i nie trzeba wcale kupować jakiegoś zapachu pod tytułem escalada zamiast escadaFreja pisze: ↑11 sie 2020, 20:32 Jakoś nie mam przekonania do zamienników. Poza tym...wiecie, że markowe perfumy też można kupić stosunkowo niedrogo? Ja np. nabyłam bardzo lubiane przez mojego partnera Dior Sauvage Parfum z dużym rabatem , bo oferowane w formie testera. Pojemność 100 ml wystarcza na długo, ponieważ trwałość zapachu jest niesamowita. Teraz zamierzam zamówić jakieś dla siebie, być może też wykreowane przez Dior albo Hugo Boss .
Post autor: bąbuś »
Jeśli oczekujesz nowych perfum, zapoznaj się z szeroką gamą zapachów w ofercie specjalnej najgorętszych marek, w tym Givenchy, Chloe, DKNY na stronie https://www.markowaperfumeria.pl. Oprócz tego perfumeria ma tanią i bardzo szybką dostawę za pomocą firmy kurierskiej na podamy adres. Bardzo bezproblemowa nawigacja w sklepie ułatwia kupowanie. Artykuły posiadają wyczerpujące opisy i opinie klientów.
Wróć do „Kobiecy kącik - moda, uroda, kosmetyki i trendy”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budownictwo - projekty domów, budynków usługowych
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Sprzęt AGD i RTV - opinie, serwis, ranking
- ↳ Meble
- ↳ Dekoracje i dodatki do domu
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Domowe DIY
- ↳ Zakładamy ogródek - porady ogrodnicze