Finanse firmowe
W co inwestować, z usług jakiego banku korzystać, gdzie lokować pieniądze? Podpowiadamy, jak najlepiej dbać o swoje finanse.
- Husajn_63
Finanse firmowe
Prowadzimy niedużą, rodzinną firmę, a wiadomo, że ostatnio takim małym przedsiębiorcom jest jednak nieco trudniej. Jednak nie chcę się poddawać, przeżyliśmy covid, pandemia nas nie zniszczyła, teraz już podczas wojny też jakoś dajemy radę, ale szukam pomocy. Zastanawiam się czy w takich małych firmach jak nasza mógłby się sprawdzać faktoring dla firm?
Re: Finanse firmowe
Post autor: Patulka »
Może pomyśl o faktoringu niepełnym od Aforti factor? Nabywają nieprzeterminowane wierzytelności z tytułu dostaw. Tym samym zapewniają przedsiębiorcom szybki dostęp do środków finansowych
Post autor: martta »
Niedawno właśnie znalazłam kalkulator leasingu i powiem wam, że jest to faktycznie spore ułatwienie jeśli chodzi o wzięcie leasingu. Można tutaj sprawdzić jakie mogą wyjść koszty
Post autor: luzak »
W dzisiejszym świecie prowadzenie biznesu wymaga nie tylko pomysłu, ale i solidnej wiedzy finansowej. Na stronie https://perfekcyjnybiznes.pl/ znajdziesz wiele artykułów, które pomogą Ci zrozumieć mechanizmy rynkowe oraz zarządzanie finansami. Dzięki temu zyskasz narzędzia, które pozwolą Ci rozwijać swoją firmę i unikać niepotrzebnych błędów.
Post autor: joa111 »
Też mam małą firmę i korzystam z usług https://taxexpert.pl Ogarniają za mnie te rzeczy, a ja mam spokój i więcej czasu wolnego
Poza tym mają stosunkowo konkurencyjne ceny w porównaniu do podobnych biur rachunkowych.

Post autor: joa111 »
Też mam małą firmę i korzystam z usług https://taxexpert24.pl. Ogarniają za mnie te rzeczy, a ja mam spokój i więcej czasu wolnego:) Poza tym mają stosunkowo konkurencyjne ceny w porównaniu do podobnych biur rachunkowych.
Wróć do „Finanse i inwestycje”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budownictwo - projekty domów, budynków usługowych
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Sprzęt AGD i RTV - opinie, serwis, ranking
- ↳ Meble
- ↳ Dekoracje i dodatki do domu
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Domowe DIY
- ↳ Zakładamy ogródek - porady ogrodnicze