gdzie kupić narożnik robiony pod wymiar ?
Podpowiadamy, jak najlepiej zaaranżować wnętrze, dzielimy się pomysłami na dodatki, radzimy, gdzie kupić dobre meble. Remontujesz lub urządzasz mieszkanie? Dołącz do dyskusji!
- mariva
gdzie kupić narożnik robiony pod wymiar ?
Orientujecie się gdzie mozna kupić narożnik robiony pod wymiar ? Bylam w sieciówkach meblowych no ale tam są tylko gotowe już oprodukty o określonych wymiarach a ja potrzebuje czegoś znacznie większego, najlepiej z funkcją spania. Możecie coś polecić ?
- werka2
Re: gdzie kupić narożnik robiony pod wymiar ?
zerknij sobie na narożniki i sofy producenta Caya Design ( polska firma). Ja mam jeden narożnik i 2 fotele wypoczynkowe i jestem mega zadowolona. Nie dośc, że meble super wyglądają to są jeszcze bardzo wygodne 

- mariva
Bardzo Wam dziękuje za wszystkie informacje. Chyba faktycznie najlepiej będzie zamówić taki narożnik u producenta. Ten sklep caya design podoba mi się. Jaki model masz Ty werka2 ? Jak z jakością, ceną, czasem oczekiwania ?
- werka2
ja mam model PALAZZO
Jakość super, jest funkcja spania i pojemnik na pościel. Materiały obiciowe super gatunkowo. Widać, że wszystko robione jest ręcznie. Cena może i wyższa niż w sieciówce ale tu masz pewność, że kupujesz mebel na wiele lat i że będzie dokładnie taki jakiego potrzebujesz ( robione są na zamówienie). Czas oczekiwania bardzo ok bo tylko 6-8 tyg.

- meki
W tym sklepie mają spory wybor takich praktycznych mebli wypoczynkowych https://birdmeble.pl/narozniki/naroznik ... _bird_home Ceny niższe niż w sklepach stacjonarnych i dużym plusem jest równiez dostawa. W sklepie większość mebli mają na stanie, tak wiec meble są w stanie wysłać od razu Podczas gdy wiele sklepów stacjonarnych oferuje meble z katalogu W niektórych internetowych również trzeba na nie dość długo czekać. Polecam tylko nie kupować mebli na czuja. Ale dobrze sobie wszystko wymierzyć
Tak aby nie było ostatecznie niespodzianki z wymiarem.

- edzio09
Meble każdego dnia są narażone na różnego rodzaju zanieczyszczenia, dlatego warto zdecydować się na tkaniny hydrofobowe.
Tkaniny hydrofobowe znacznie utrudniają wchłanianie różnego rodzaju płynów.
Tkaniny hydrofobowe znacznie utrudniają wchłanianie różnego rodzaju płynów.
Post autor: Tuśśka »
Też mieliśmy taki zamiar. Jednak jak zobaczyliśmy jaki jest koszt takich mebli, to zmieniłam zdanie. Znalazłam idealny skórzany narożnik w sklepie York Meble https://www.york-meble.pl/meble-do-salo ... i-skorzane, który wpasował się w naszą salonową przestrzeń. Zawsze robi duże wrażenie na gościach, a przede wszystkim jest wygodny.
Post autor: Marysia4 »
Hejka. Rozważasz zakup narożnika do salonu i zastanawiasz się nad jego rozmieszczeniem? Narożniki lewe https://evieridivani.pl/narozniki/lewe/ to idealne rozwiązanie, które może pasować do wielu aranżacji wnętrz. Jakie modele lubisz w tym stylu?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budownictwo - projekty domów, budynków usługowych
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Sprzęt AGD i RTV - opinie, serwis, ranking
- ↳ Meble
- ↳ Dekoracje i dodatki do domu
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Domowe DIY
- ↳ Zakładamy ogródek - porady ogrodnicze
- ↳ Pomoc prawna