Nowoczesny salon
Dla wielbicieli akcesoriów i wszystkich elementów dekoracyjnych dla domu. Szukasz wazonu, zasłon, poduszek? Zapytaj, ktoś na pewno poleci Ci najlepsze sklepy z dodatkami.
- mojmira_65
Nowoczesny salon
Post autor: mojmira_65 »
Hej! Chciałam zmienić nieco wystrój mojego mieszkania, a przede wszystkim salonu. Bardzo podobają mi się nowoczesne meble do salonu, ale nie jestem jeszcze pewna, gdzie je kupić. Wpadł mi do głowy pomysł, żeby zamówić je bezpośrednio od producenta. Co o tym myślicie?
Re: Nowoczesny salon
Post autor: Jacuś »
Ja jestem w trakcie szukania komody do pokoju, ładne z żonką widzieliśmy na http://www.pj-meble.pl/112-komody tylko ona się trochę obawia zamawiania mebli przez internet i wysyłki. Ja ją cały czas namawiam, bo przecież w tych czasach każdy zamawia takie rzeczy do domu.
- mczay
Nowoczesny styl zdecydowanie podoba mi się najbardziej. Pamiętaj jednak, że salon ma być nie tylko ładny, ale także praktyczny, więc na pewno potrzebny Ci będzie stolik do salonu. Znalezienie odpowiedniego może zająć chwilę, tym bardziej że warto kupić coś naprawdę solidnego, co wytrzyma przez lata.
Post autor: Siodkąta71 »
Nowoczesny kredens możesz łatwo zaprojektować bezpośrednio na stronie produktu tutaj https://www.vox.pl/produkt-kredens-szer ... setIndex=0. Automatycznie wyświetla cenę i możliwość zamówienia z dostawą do domu. Bardzo wygodna opcja, my w ten sposób stworzyliśmy mebel pasujący do naszych pozostałych. świetnie się prezentuje w salonie
Post autor: Zosia_Kł »
Spójrz sobie na ten pomysł na nowoczesny wystrój salonu: https://www.mirjan24.pl/content/481-sal ... -kuchennym. Jak dla mnie bomba! Coś nowego, coś innego niż wszyscy mają, a jednocześnie bez zbędnych udziwnień i dodatków nabijających cenę. Niby wszystko łączy się z aneksem kuchennym, ale został on praktycznie oddzielony szklanymi drzwiami - wygląda to świetnie i zapachy z kuchni nie przechodzą do salonu, co dla mnie ma kolosalne znaczenie. Choć podoba mi się otwarty salon, to nie znoszę kanapy pachnącej rybą
Wróć do „Dekoracje i dodatki do domu”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budownictwo - projekty domów, budynków usługowych
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Sprzęt AGD i RTV - opinie, serwis, ranking
- ↳ Meble
- ↳ Dekoracje i dodatki do domu
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Domowe DIY
- ↳ Zakładamy ogródek - porady ogrodnicze