dobry psycholog dla dziecka

Polecamy najlepszych lekarzy, dyskutujemy o leczeniu, chorobach, przychodniach i szpitalach.
Awatar użytkownika
Błażena61

dobry psycholog dla dziecka

Post autor: Błażena61 »

Cześć wszystkim! Jestem mamą dwójki wspaniałych dzieci i ostatnio zauważyłam, że moje dziecko ma problemy emocjonalne. Zaczęłam się martwić i szukać rozwiązania, a w końcu postanowiłam skonsultować się z psychologiem dziecięcym w Łodzi. Mam jednak problem ze znalezieniem konkretnej poradni, bo ofert jest dość sporo. Czy mogłabym liczyć na waszą pomoc i jakieś wskazówki? Chętnie skorzystam, dziękuję :)
Awatar użytkownika
Tola

Re: dobry psycholog dla dziecka

Post autor: Tola »

To prawda, macie rację. Wybór odpowiedniego psychologa jest bardzo ważny. Trzeba wiedzieć, gdzie takiej osoby szukać. Jednym z psychologów jest https://dominikhaak.pl/ . Myślę, że warto zainteresować się bliżej jego ofertą.
Maritta

Re: dobry psycholog dla dziecka

Post autor: Maritta »

Ciekawą alternatywą dla tradycyjnej sesji z psychologiem jest możliwość kontaktu online, zastanów się czy t nie będzie lepsze rozwiązanie dla dziecka, kiedy w komfortowych warunkach dla siebie będzie rozmawiał z psychologiem, na pewno jest to mniej stresujące przeżycie, zwłaszcza dla dziecka niż tradycyjna forma w gabinecie stacjonarnym. A psychologa dziecięcego online możesz znaleźć przez platformę WeTalk
ODPOWIEDZ