wykończenie mieszkania pod klucz w Szczecinie
Podpowiadamy, jak najlepiej zaaranżować wnętrze, dzielimy się pomysłami na dodatki, radzimy, gdzie kupić dobre meble. Remontujesz lub urządzasz mieszkanie? Dołącz do dyskusji!
- polla
wykończenie mieszkania pod klucz w Szczecinie
Hej wszystkim Czy ktoś z Was zna firmę w Szczecinie, która zajmuje się wykańczaniem mieszkań pod klucz? Odebrałam kilka dni temu mieszkanie w stanie deweloperskim i teraz szukam kogoś, kto pomoże mi w jego aranżacji tak bym mogła się wprowadzić. Polecicie kogoś? z góry dzięki!
- jedrzej33
Re: wykończenie mieszkania pod klucz w Szczecinie
Porządnie wykonane wykończenia wnętrz wpływają bardzo pozytywnie na doznania estetyczne płynące z mieszkiwania w danym mieszkaniu / domu. Na wspomniany element remontu składa się wiele pomniejszych prac, a niektóre można wykonywać równolegle, lub bezpośrednio jedna po drugiej, dzieki czemu możemy zachować ciągłość i pewność pracy. I w ten sposób np. aplikacja tynku poprzedza wykonanie gładzi, następnie jest malowanie lub położenie płytek. Jeżeli sami nie jesteśmy w stanie wykonać tych prac warto skorzystać z usług firmy zewnętrznej. Przykładowo montaż paneli podłogowych nie jest szczególnie skomplikowanym zajęciem i można spróbować sił samodzielnie. Jednak już układanie parkietu stanowi trochę większe wyzwanie i jest bardziej pracochłonne. W zależności od koncepcji i naszego zamysłu możemy np. kreować przestrzeń w naszym mieszkaniu. Przykładowo montaż płyt kartonowo gipsowych może służyć do wielu zastosowań. Sufity podwieszane czy ścianki działowe to główne zastosowania płyt k/g. Ich montaż gwarantuje płynne powierzchnie w rozsądnym standardzie wykończenia. Należy jednocześnie pamiętać, że montaż glazury powinien być wykonywany na samym końcu wszelkich prac wykończeniowych, ponieważ odbywa się na otynkowanej już ścianie.
Post autor: pollaa »
najlepiej takie 2w1 nie chce się bawić we współpracę z kilkoma firmami, najlepiej byłoby by w jednej znalazł się i architekt i osoby, które ten projekt zrealizują od A do Z. Marzy mi się by móc po prostu wprowadzić się, tak bez uczestnictwa w tym całym urządzaniu itd.
Post autor: marivką »
no to polecam firmę NMSzczecin Oni działają kompleksowo mają architekta, z którym stworzysz projekt swojego wymarzone mieszkania a do tego oferują też wykańczanie wnętrz więc sprawdzona ekipa budowlana dopilnuje by wszystko szło zgodnie z planem niewygórowane ceny, kompleksowa oferta, sympatyczna obsługa.pollaa pisze: ↑24 wrz 2020, 11:42 najlepiej takie 2w1 nie chce się bawić we współpracę z kilkoma firmami, najlepiej byłoby by w jednej znalazł się i architekt i osoby, które ten projekt zrealizują od A do Z. Marzy mi się by móc po prostu wprowadzić się, tak bez uczestnictwa w tym całym urządzaniu itd.
Post autor: atenrą »
Kliknij w tę witrynę aby poszerzyć wiedzę na ten temat http://aipoznan.pl/mieszkania-z-ogrodem-poznan/
Post autor: pollaą »
o bardzo Ci dziękuje za informacje, to już coś. to ich strona internetowa https://projekt.nmszczecin.pl/ ? spróbuję skontaktować się z nimi jeszcze w tym tygodniu i zobaczymy co z tego wyjdzie
Post autor: marivką »
tak tak to ich strona udało się skontaktować i coś załatwić ? daj znać koniecznie w wolnej chwilipollaą pisze: ↑30 wrz 2020, 15:56 o bardzo Ci dziękuje za informacje, to już coś. to ich strona internetowa https://projekt.nmszczecin.pl/ ? spróbuję skontaktować się z nimi jeszcze w tym tygodniu i zobaczymy co z tego wyjdzie
- mada
Moim zdaniem najlepiej kupować mieszkanie z wykończeniem pod klucz od dewelopera, wtedy masz problem szukania materiałów i ekipy do wykończeń z głowy, ja takie mieszkanie kupiłam na osiedlu przystań letnica w Trójmieście
Post autor: pollaą »
tak udało się byłam już na spotkaniu, doradca z firmy oglądał mieszkanie, teraz tworzy się projekt. Póki co jestem zachwycona samą obsługa klienta, czuje, ze moje mieszkanie będzie dokładnie takie jak to sobie wymarzyłam dam znać za jakiś czas jak już się wprowadzęmarivką pisze: ↑29 paź 2020, 11:28tak tak to ich strona udało się skontaktować i coś załatwić ? daj znać koniecznie w wolnej chwilipollaą pisze: ↑30 wrz 2020, 15:56 o bardzo Ci dziękuje za informacje, to już coś. to ich strona internetowa https://projekt.nmszczecin.pl/ ? spróbuję skontaktować się z nimi jeszcze w tym tygodniu i zobaczymy co z tego wyjdzie
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budownictwo - projekty domów, budynków usługowych
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Sprzęt AGD i RTV - opinie, serwis, ranking
- ↳ Meble
- ↳ Dekoracje i dodatki do domu
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Domowe DIY
- ↳ Zakładamy ogródek - porady ogrodnicze
- ↳ Pomoc prawna