Pomoc prawna dla osoby prywatnej
Pomagamy znaleźć najskuteczniejszego adwokata, polecamy kancelarie, udzielamy rad z dziedziny prawa.
- dana
Pomoc prawna dla osoby prywatnej
Cześć! Potrzebuję pomocy prawnej w języku polskim i angielskim. Zależy mi na doświadczonym prawniku lub kancelarii adwokackiej. Znajomy polecał mi http://www.kancelariakwk.pl/. Czy ktoś z Was korzystał z jej usług?
- messa
Re: Pomoc prawna dla osoby prywatnej
Jeśli w Łodzi to zdecydowanie polecam Małgorzatę Maciejwską z Kancelarii Sobczak Maciejewska. Przy Pl. Dąbrowskiego 2 gdyby ktoś potrzebował. Z resztą mają stronę internetową, najlepiej wcześniej telefonicznie się umówić. W różnych dziedzinach prawa się specjalizuje, do tego biegle włada językiem angielskim. Bardzo rzeczowa, kompetentna, można na niej polegać.
- Emulka
Jeśli ktoś potrzebuje prawnika do spraw firmowych,czy podatkowych to Kancelaria Ożóg Tomczykowski świetnie się sprawdzi. Sama często korzystam z ich usług, jestem bardzo zadowolona ze współpracy z nimi.
- terenia
Znajomy popadł w ogromne długi, w sumie przez zonę ale to za długa historia.... Groziła mu licytacja domu, samochodu, komornik zabierał wszystko. Znalazła pomoc u nich https://kancelarialexa.pl/ , jedna z bardziej skutecznych firm, zajmujących się oddłużaniem i pomocą w przypadku np. egzekucji komorniczej. Udało się zachować większa część majątku, nawet ogłoszenie upadłości nie było konieczne. Także w sprawach finansowych można do nich śmiało.
- madzik
To prawda, kwestia lokalizacji to podstawa. Bardzo dobre opinie ma zespół kancelarii adwokata Łukasza Węgłowskiego. Na Pomorzu działają i w całym woj. zachodniopomorskim, a w Szczecinie i w Kamieniu Pomorskim są kancelarie. Już tak dokładniej tłumaczę, łatwiej będzie znaleźć. Są naprawdę pomocni i skuteczni, ja też o nich przez znajomych się dowiedziałam. Specjalizują się w wielu dziedzinach prawa. Z zwróciłam się o pomoc co do podziału majątku.
- ewka
Na pewno warto sobie zerknąć tutaj https://lexsecure.pl/ . Jest tam bowiem namiar na stronę, gdzie można zamówić pakiet opieki prawnej. Warto zapoznać się z takim rozwiązaniem, bo nie kosztuje to wiele, a może przynieść naprawę wiele korzyści. Można tam też jednorazowo skorzystać z pomocy prawnej. Przy wykupieniu pakietu macie dostęp do infolinii prawnej przez całą dobę.
niedobór magnezu przyczyny
niedobór magnezu przyczyny
- zenka
Mieszkałam zagranicą i w pewnej sprawie kontaktowałam się online z mec. Cejrowskim z Tczewa, zależało mi na wygranej więc postawiłam na doświadczenie i sugerowałam się opiniami o kancelarii. Nie żałuję.
Post autor: Śnieżka »
W każdej chwili, o każdej porze można skorzystać z takiej pomocy online. Wystarczy wiedzieć tylko gdzie szukać takiej pomocy. Dlatego polecam https://techunbox.pl/5-sytuacji-kiedy-w ... kancelarii
Post autor: rybuś »
A w jakiej sprawie potrzebujecie pomocy prawnej? Jeżeli chodzi o wezwanie do opłacenia zaległych należności, to myślę, że ta firma : https://solidnewezwanie.pl/ mogłaby wam w tym pomóc. Sama byłam zmuszona do skorzystania z ich wsparcia, ponieważ nie mogłam się doprosić firmy zewnętrznej o zapłacenie faktur sprzed 2 miesięcy. Ciągle mnie zwodzili kolejnymi tłumaczeniami, a gdy już straciłam cierpliwość, to przestali odpowiadać na moje próby kontaktu. Wtedy stwierdziłam, że nie będę się już z nimi bawić i poprosiłam kancelarię o wysłanie listownego wezwania do opłacenia należności. Ludzie jak widzą pismo z podpisem prawnika, to wiedzą, że już nie ma żartów i od razu próbują się jakoś dogadać w kwestii spłacenia długów. Tak też było w moim przypadku
Wam również polecam tę ścieżkę 

Post autor: natuś »
Różne są problemy, z jakimi szukamy pomocy w kwestii prawnej. ale w dużej mierze często sprawdzamy możliwości pod kątem upadłości konsumenckiej i ja to bardzo rozumiem. Jednak moim zdaniem nie trzeba do tego prawnika, skoro w sieci są skuteczne kursy jak ogłosić upadłość konsumencką . Może wypróbujecie je?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budownictwo - projekty domów, budynków usługowych
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Sprzęt AGD i RTV - opinie, serwis, ranking
- ↳ Meble
- ↳ Dekoracje i dodatki do domu
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Domowe DIY
- ↳ Zakładamy ogródek - porady ogrodnicze
- ↳ Pomoc prawna