Nowa odsłona MG Projekt

Zbiór porad i inspiracji dla pasjonatów majsterkowania. Wszystko, co niezbędne do tworzenia projektów DIY.
Awatar użytkownika
nat

Nowa odsłona MG Projekt

Post autor: nat »

Hej, na pewno czytaliście tutaj na forum posty odnośnie pracowni MG Projekt, a czy widzieliście, że strona ma nową odsłonę? Jest teraz dużo bardziej przejrzysta i taka nowocześniejsza. Jeśli jeszcze jej nie widzieliście i nie oceniliście, to wpadajcie: https://www.mgprojekt.com.pl/ .
Awatar użytkownika
rozmowna

Re: Nowa odsłona MG Projekt

Post autor: rozmowna »

Świetnie. Dużo lepiej się po stronie przechodzi i jest taka bardziej przejrzysta, mniej tandetna. Moim zdaniem dobrze zrobili, że w nią zainwestowali. Teraz wygląd strony nie odstrasza.
Awatar użytkownika
ariana

Post autor: ariana »

Mnie też ta odsłona przypadła bardzo do gustu. A teraz trochę czasu miałam na to, żeby przyglądnąć się ich projektom i znalazłam, zobaczcie https://www.mgprojekt.com.pl/projekty-m ... rowy-waski . Czyż nie jest przepiękny ten dom? Normalnie jak marzenie.
Awatar użytkownika
roza15

Post autor: roza15 »

Oj, mi też się podoba ta nowa strona. Jest taka bardziej normalna, przyciąga wzrok. Poprzednia mnie jakoś nudziła. Ale widzę, że jeśli komuś nowa nie odpowiada, to może nadal przełączyć się na stary widok strony. Oni wszystko dla zadowolenia klienta robią.
Awatar użytkownika
serowa

Post autor: serowa »

Niedługo zaczynamy budowę naszego wymarzonego domu. Jednym z ważniejszych elementów budowy jest wybór dobrego projektu. Przeglądałam na stronie Projekty z Wizją , projekty domów i zastanawiam się nad wyborem. Wy gdzie szukacie projektów? Może jesteście w stanie mi polecić coś sprawdzonego?
ODPOWIEDZ