Gdzie kupić akcesoria do łazienki?
Zbiór porad i inspiracji dla pasjonatów majsterkowania. Wszystko, co niezbędne do tworzenia projektów DIY.
- Piernik
Re: Gdzie kupić akcesoria do łazienki?
Uważam, ze za akcesoriami i armaturą warto rozejrzeć się na własną rękę w sieci. Jest ogromny wybór, a do tego można przebierać w cenach. My np. zdecydowaliśmy sie na zakup prysznica, oraz toalety ze spłuczką https://www.ceneo.pl/Przyciski_splukujace/p:Roca.htm w ten sposób i zaoszczędziliśmy parę ładnych stówek, za które kupiliśmy ręczniki i ozdoby 

- Rikikka
Teraz coraz modniejsze są kafelki łazienkowe. Wiadomo, że są już inne niż kiedyś, ale jednak to powrót do starych czasów
Coraz więcej osób decyduje się na kontrastowe płytki czyli np połączenie czerni z bielą. Podoba się Wam takie połączenie?

- lampka
Moim zdaniem bardzo fajna opcja jeśli chodzi o płytki to zarówno mozaika jak i takie, które będą fajnie kontrastowały ze sobą. W sensie np na podłodze białe a na ścianach ciemne. To daje bardzo fajny efekt. Warto zerknąć tutaj - http://www.interio.lublin.pl/. Mają naprawdę niezły wybór, więc na pewno uda wam się wybrać coś dla siebie.
- smerfetka
Zanim zdecydujecie się remontować łazienkę czy też ją wykańczać, poczytajcie sobie porad http://www.wph.net.pl/plytki-do-lazienk ... znaczenie/ . Inaczej aranżuje się małą, a inaczej dużą łazienkę. A tam dowiecie właśnie wielu cennych wskazówek co do kształtu i faktur płytek. Jak ułożyć płytki? Gdzie znaleźć dobry salon z płytkami itd...
- lipka75
- Kontakt:
planuję zakup akcesorii z marki Loge... fajnie wyglądają cenowo, ale za dużo nie słyszałem o tej marce, jesteście w stanie mi podpowiedzieć coś ? Ktoś posiada ich produkty i podzieli się opinią?
- marta33
Jeśli ktoś szuka płytek czy wyposażenia łazienki to ja polecam https://cerdesign.pl/ chyba najniższe ceny w interenecie
- serowa
A przeglądałaś już oferty dostępne w sieci? Myślę, że bez problemu znajdziesz tam akcesoria, które w 100% spełnią Twoje oczekiwania. Ja od siebie na pewno mogę Ci polecić sklep https://bazylia.pl/ ze względu na ogromny wybór i rozsądne ceny. Bardzo fajna oferta, ja sama mam na oku kilka rzeczy z tego sklepu.
- cyber-ralf
Post autor: cyber-ralf »
Dla mnie jest to kompletnie zbędne. Ciekawe czy innym się to przyda.
Jeśli jesteś mądry, troszczysz się o innych. A jeśli się troszczysz, to kochasz.
- BasiaNi
Teraz w prawie każdym markecie budowlanym są akcesoria do łazienki. Jednak warto je dobrze dopasować do wnętrza pomieszczenia, o tym jak to zrobić opowiadają tutaj. Dla mnie najlepszym dodatkiem do łazienki są duże, dobrze oświetlone lustra, które optycznie powiększają wnętrze.
Post autor: Antonek »
Akcesoria, jak i brodzik, no i także baterie prysznicowe kupiłem w sklepie online na stronie www.lazienka360.pl. Zdecydowałem się na zestaw i zakupy w jednym sklepie internetowym, bo dzięki temu sporo oszczędziłem na kosztach wysyłki, no i nie musiałem szukać godzinami odpowiednich rzeczy w konkurencyjnych sklepach. Jestem bardzo zadowolony z zakupów, które zrobiłem. Zaczynamy właśnie remont w łazience i mam nadzieję, że pójdzie nam to bardzo szybko i gładko. 

Post autor: Tami »
Jak ktoś wpadnie tutaj bo właśnie szuka tanich i naprawdę ładnych akcesoriów do łazienki to polecam gorąco akcesoria łazienkowe Dabstory. Przystępna cena - to raz. Świetnie wykonane, lepiej się prezentują niz te w Castoramie- to dwa. Po trzecie - system mocowania bez wiercenia dziur i śladów. I po czwarte - są bardzo łatwe w utrzymaniu w czystości. Nawet na czarnych nie widać zacieków. My mamy łazienke w bieli - ale postawiliśmy na czarne akcenty. Fajnie to wygląda. I póki co nic nie spada i się nie obluzowuje. Polecam.
Post autor: Yeetti »
Jeśli stoisz przed zadaniem urządzenia łazienki dla osoby starszej lub niepełnosprawnej, koniecznie sprawdź ten artykuł: https://oltens.com/pl/blog/szczegoly/ja ... osprawnych. Znajdziesz tam wiele przydatnych informacji i inspiracji. Istnieje wiele rodzajów kabin prysznicowych, które można dostosować do potrzeb osób starszych i niepełnosprawnych. Kabiny z niskim rantem, dodatkową przestrzenią oraz uchwytami zapewniają komfort i bezpieczeństwo. Wybór najlepszego modelu zależy od indywidualnych potrzeb.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Budownictwo - projekty domów, budynków usługowych
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Wystrój wnętrz
- ↳ Sprzęt AGD i RTV - opinie, serwis, ranking
- ↳ Meble
- ↳ Dekoracje i dodatki do domu
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Domowe DIY
- ↳ Zakładamy ogródek - porady ogrodnicze
- ↳ Pomoc prawna