Hej dziewczyny rozglądam się za jakimś porządnym kremem nawilżającym, takim dla skóry 30+. niby w drogeriach półki uginają się od kremów, ale tym razem chciałabym wybrać świadomie i dobrze. z góry dzięki za wszystkie porady sugestie i podpowiedzi
Patryśka O pisze: ↑06 kwie 2021, 13:01
Hej dziewczyny rozglądam się za jakimś porządnym kremem nawilżającym, takim dla skóry 30+. niby w drogeriach półki uginają się od kremów, ale tym razem chciałabym wybrać świadomie i dobrze. z góry dzięki za wszystkie porady sugestie i podpowiedzi
a kosmetyki Avene z super nawilżająca woda termalną znasz? są dostępne chyba tylko w dobrych drogeriach i aptekach
[/quote]
a kosmetyki Avene z super nawilżająca woda termalną znasz? są dostępne chyba tylko w dobrych drogeriach i aptekach
[/quote]
-------------------------------------------------------
nie nie znam, a co masz coś konkretnego do polecenia z tej marki ? jestem ciekawa
wiesz co oni maja taka serie kosmetyków Hydrance. i wśród nich znajdziesz właśnie takie serum silnie nawilżające. super skład, ekstra działanie, nie dość, że nawilża to jeszcze regeneruje nie kosztuje dużo a na długo starcza bo jest wydajny. ogólnie moim zdaniem warto
Żyletaa pisze: ↑09 kwie 2021, 8:48
wiesz co oni maja taka serie kosmetyków Hydrance. i wśród nich znajdziesz właśnie takie serum silnie nawilżające. super skład, ekstra działanie, nie dość, że nawilża to jeszcze regeneruje nie kosztuje dużo a na długo starcza bo jest wydajny. ogólnie moim zdaniem warto
Brzmi nieźle ale widzę że ta seria ma kilka kremów i który tu wybrać?
Krem żel polecam w okrągłym opakowaniu tzn słoiczku oraz serum przywracające nawilżenie. Serum na noc razem z kremem, na dzień sam krem. Nadaje się nawet pod makijaż jeśli stosujesz. Innych nie stosowałam. Myślę że ten krem z filtrm SPF też jest warty uwagi, ale jego nie miałam, więc więcej o nim się nie wypowiem.
No właśnie chyba na lato wolałabym z filtrem. Ostatnio sporo się mówi o tym, żeby nawet poza sezonem letnim używać filtrów, bo to chroni skórę przed starzeniem. Ma to sens i nawet myślałam o tym, żeby chronić twarz przed promieniami, już ten wiek, że trzeba myśleć o takich rzeczach
zdecydowanie najlepszym kremem jest linia eco sorbet z bielendy krem o wspaniałym zapachu brzoskwini zawiera 99% składników pochodzenia naturalnego nawilżająco odżywczy o genialnej konsystencji a do tego opakowanie wykonane z tworzyw przyjaznych środowisku .
Witam, co sądzicie o kremie nawilżającym dla mężczyzn? Chętnie poznam wasze opinie, zalezy mi na tym,by dowiedzieć się czegoś więcej na temat tych marek kremów https://estetico.pl/czym-powinien-chara ... a-mezczyzn Co o tym sądzicie? Będę wdzięczna za wasze opinie.
Masło shea bardzo dobrze natłuszcza i nawilża skórę nie zapychając jej, wykorzystanie jego właściwości do walki z objawami łuszczycy wykorzytsali w kremach ze sklepu kosmetyki z Morza Martwego bardzo dobre maści właśnie z tym masłem i innymi naturalnymi składnikami . Bardzo fajny ten sklep jest bo po kategoriach można łatwo wyszukać produkty które nas interesują. Kosmetyki czy produkty do walki z suchą skórą łatwo tam znaleźc wszystko.
Jak się nie przetestuje to człowiek się nie dowie, taka prawda. . Nie znam kosmetyków Avene ale, że sama poszukuję kremu nawilżającego to chętnie kupię ten co polecacie. I za jakiś czas dam znać jak się na moją skórę sprawdza. Zazwyczaj w Hebe zamawiam online kosmetyki, widzę mają w promocyjnej cenie obecnie ten kremik to tym bardziej mnie przekonuje.
werbena pisze: ↑21 cze 2021, 19:57
Jak się nie przetestuje to człowiek się nie dowie, taka prawda. . Nie znam kosmetyków Avene ale, że sama poszukuję kremu nawilżającego to chętnie kupię ten co polecacie. I za jakiś czas dam znać jak się na moją skórę sprawdza. Zazwyczaj w Hebe zamawiam online kosmetyki, widzę mają w promocyjnej cenie obecnie ten kremik to tym bardziej mnie przekonuje.
I jak, kupiłaś, jak oceniasz? Ja też czytałam sporo pozytywów o dermokosmetykach tej marki. Na razie mam jeszcze pół słoiczka kremu ale gdzieś za miesiąc będę musiała kupić coś innego i chce zainwestować w lepszy krem.
Tak kupiłam i przyznaję, że od pierwszego użycia jestem na tak! Nie pamiętam kiedy moja skóra była taka miękka, gładka, nawilżona idealnie do końca dnia. Żadnych suchych skórek pod makijażem, a aplikacja kremu jest samą przyjemnością. Jak się jeszcze zastanawiasz czy inwestować to bardzo bardzo polecam
Też używam kosmetyków Hydrance. Już jakiś czas temu kupiłam na próbę i okazało się, że mi bardzo pasują. Nawilżenie skóry na najwyższym poziomie, są też dobrze tolerowane, ja mam wrażliwą skórę, skłonną do podrażnień. Te kosmetyki ją wręcz łagodzą jeszcze.
Krem nawilżający dobieramy przede wszystkim do rodzaju i typu cery. Wiele osób błędnie myśli, że skóry tłustej nie trzeba nawilżać, wręcz powinno się ją wysuszać. Na szczęście są dobre kremy o działaniu nawilżającym i matującym w jednym, odpowiednie nawilżenie cery w żaden sposób nie wpływa na nadmiar produkcji sebum.
Nie ma lepszego kremu nawilżającego niż ceramidy od Eveline Cosmetics. Kremów nawilżających i nawadniających używam od wielu lat. Więc mam jakieś rozeznanie w temacie bo używałam kilkudziesięciu sztuk. Ten jest najskuteczniejszy