woda z minerałami?

Rozwiązania zero waste, pomysły na naturalne sposoby leczenia schorzeń, produkty, które wzmocnią Twoje ciało.
Awatar użytkownika
Tymora_68

woda z minerałami?

Post autor: Tymora_68 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i szukam pomocy w znalezieniu odpowiedniego źródła wody zmineralizowanej. Ostatnio zaczęłam zwracać uwagę na to, jak ważne jest dostarczanie organizmowi odpowiedniej ilości minerałów. Dlatego też zaczęłam szukać wody, która nie tylko gasi pragnienie, ale także dostarcza cennych składników odżywczych. Czy ktoś może polecić mi jakąś wodę zmineralizowaną, która jest smaczna i bogata w minerały? Chętnie poznam Wasze opinie i doświadczenia w tej kwestii. Z góry dziękuję za pomoc!
elzaa

Re: woda z minerałami?

Post autor: elzaa »

A zapoznaliście się z wodą alkaiczną Polaris Ph, która dostępna jest chociażby w Biedronce. Zobaczcie jakie ona ma niesamowite właściwości, bo w taką wodę warto byłoby zainwestować. Warto w końcu dbać o swoje zdrowie. A ta woda nawet korzystnie wpływa na dotlenianie krwi, odkwaszanie organizmu itd.
Elizzzka

Re: woda z minerałami?

Post autor: Elizzzka »

Testowałam różne wody, ale pod względem smaku i ceny najbardziej mi odpowiada gazowana cisowianka. Lubię ją pić schłodzoną z dodatkiem soku z cytryny, malin i listków mięty.
ODPOWIEDZ